Λίγα λόγια για εμάς..

first image
Our Company...

Καλός ήρθατε στην Cosmic bros

Το εργαστήριο παραγωγής Cosmic Bros είναι μία οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής σφολιατοειδών. Η 25ετη πείρα μας στο χώρο της παραγωγής ζύμης και άρτου, μας οδήγησε στη φυσική υλοποίηση του πρωταρχικού μας οράματος: τη δημιουργία ενός εργαστηρίου με στόχο την βέλτιστη απόδοση στη ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.

Η παρουσία μας στο διαδίκτυο αποτέλεσε αναγκαίο βήμα μετά τη συνεχή και σταθερή ανάπτυξη στο χώρο. Όπως θα δείτε, στις επόμενες σελίδες, η Cosmic bros προσφέρει πολλαπλές εναλλακτικές σε σχέση με τα προϊόντα της. Είτε θέλετε να κάνετε μία σύντομη στάση και να απολαύσετε τον καφέ σας στο κατάστημα μας, είτε θέλετε να οργανώσετε μία εκδήλωση , οι άνθρωποι της Cosmic είναι μόλις ένα τηλεφωνημα μακριά.

Μπορεί να μη βρείτε online τις παραδοσιακές και από γενιά σε γενιά συνταγές του εργαστηρίου μας, θα σας αποκαλύψουμε όμως τα βασικά συστατικά της δικής μας ζύμης: μεράκι, ποιότητα στα υλικά και στη παραγωγή, άριστες συνθήκες υγιεινής, συνεχής βελτίωση και ανανέωση των προϊόντων και πάνω απ' όλα, προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη πρώτη σας δικτυακή βόλτα στο εργαστήριο μας και θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά. Εάν είναι δύσκολο να μας επισκεφθείτε αλλά θα θέλατε να απολαύσετε ένα καφέ συνοδευόμενο από μία χειροποιητη λιχουδιά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Υπεύθυνος Καταστήματος
Ε. Κοσμίδης

magazi